Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!
2019 mai
Lu Ma Mi Jo Vi Sb Du

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Te vom apela!

Dacă doreşti să vorbeşti, cu mine personal sau cu colegii mei, despre această afacere, te rog să completezi câmpurile de mai jos:
Numele tău:

 

Please enter your country code next to your phone number!

numărul tău de telefon:

 

adresa ta de Skype:

 

sau adresa ta de email:

 

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit un nou text!

 

mai

19

DXN Murauban a Jázminban.

19. mai 2019 duminică

 

 

10 évvel ezelött, amikor a DXN-hez csatlakoztam, úgy gondoltam ez lesz a legjobb név a kávés weboldalamnak, webáruházamnak, hogy wellnesskavehaz.hu. Gondoltam lesz egy online kávés webáruházam egy olyan online wellnesskávéház. 

Az elmúlt 10 évben találtam néhány embert, akik az egészségük kmellett az anyagi életük is rendbe akarták tenni, és üzletileg is foglalkoztak a DXN lehetőséggel. Aztán ők is találtak ilyen embereket, majd azok is. Így terjedt az üzlet és a termékek jó hire szerte a világban, hisz ez az üzleti lehetőség nincs határokhoz kötve. 

Ma már 120 országból van több mint 24000 tag a fogyasztói hálózatomban, és ez a szám havonta kb. 400 fővel bővűl. 

Azt szokták mondani, hogy amire az ember a legtöbbet gondol, az meg is fog valósulni. Sohase gondoltam, hogy kilépek az online világból, és fizikálisan is létrehozunk egy Wellness Kávéházat. De mégis így történt, mert a lehetőség csak elénk állt, és nem tudtunk nemet mondani neki.


Murau legszebb kávéháza gazdát keresett, és mi bevállaltuk. 

Bár sajnos tény, hogy az itteni emberek ereiben is sőr folyik és az egészség számukra egyáltalán nem szempont, de mi belekezdtünk ebbe az úttörő munkába. 

Szeretnénk ha minél több wellness kávéház nyilna a világon, mert hiszem hogy a mi DXN kávénk a legjobb és legfinomabb kávé, és érdemes rá váltani, ha az ember tenni akar az egészségéért de a kávé szerelméről se akar lemondani. 


Ha szeretnél pár napot eltölteni egy festői környezetben, ahol még igazi gróf úr lakik a kastélyban, akkor látogass el hozzánk a Jázmin panzióba.  https://murau-kreischberg-szallas.info 


A Jázmin kávéház weboldala: https://wellnesskaffeehaus.com


 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

mar

18

DXN Oportunitate de afacere! Premiera filmului!

18. martie 2015 miercuri

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

apr

28

28. aprilie 2010 miercuri

Din partea firmei DXN, notată la bursa malaiziană, prezentă de 17 ani pe pieţele mondiale, avînd peste 5 millione de membrii, căutăm persoane active, creative, capabile să influenţeze opinia altora, viitori lideri pentru decshidera pieţei europeene! DXN este firma cea mai mare de cultivare şi distribuţie de produse bio - ganoderma şi spirulina. Calitate excepţională la un preţ rezonabil! Cafeaua ganoderma este sănătoasă, un produs de consum care oferă o creştere stabiliă al afacerii, este uşor de distribuit şi recomandat. Firma oferă suport on-line unic pentru membrii registraţi. Nimeni nue este silit să facă cumpărături, nivelele realizate se păstrează şi se acumuleză. Dacă cauţi o reţea amicală, în creştere dinamică, aici îţi găseşti locul!

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

apr

19

Ganoderma

19. aprilie 2010 luni

 

Oare merita Ganoderma Lucidum privita cu atentie sporita !?!

 

Ganoderma este un medicament pretios descoperit de chinezi acum circa 2000 de ani. Eficienta sa este foarte sporitã. Desi nu a fost atestatã de guvern ca medicament a fost foarte folositã de japonezi. Nu numai specialistii o studiazã intens ci si farmacistii o prelucreazã pentru a suplini nevoile oamenilor. Japonezii o considerã un medicament ce trebuie administrat zilnic. Dacã proprietãtile ei ar fi false deja ar fi dispãrut de pe piatã. De fapt, Ganoderma a devenit foarte popularã în ultimii 10 ani si este în continuã afirmare pe piatã. La început se vindea în unele magazine generale sau de artã. Acum toate farmaciile o vând iar oferta nu poate satisface cererea continuã.


Autorii acestui articol nu fac parte dintr-o agentie medicalã sau farmaceuticã, ei sunt cercetãtori în micologie. Vor sã vinã în ajutorul celor care suferã de tot felul de boli care pot fi tratate cu tehnici medicale chinezesti sau occidentale. În toate aceste situatii este necesarã introducerea Ganodermei cu orice pret, în speranta cã se va folosi ca un medicament auxiliar.


Introducere despre Germaniu organic:


-Este o substantã diferitã de orice alt medicament

-Poate sã optimizeze potentialul electric si are un magic efect electronic asupra corpului

-Functia de substitut al oxigenului

-Îmbunãtãteste activitatea celularã a tesutului mãrind cantitatea de oxigen în organe

-Eliminã  P.C.B. si FOOD POISONING (toxinfectia alimentara)I. Sursa apei miraculoase la L.L.L.

 Intr-un sat mic numit LLL situat la granita dintre Spania si Franta în muntii Pirinei existã  o sursã de apã numitã “Miraculoasa apã de izvor”.


Trei, pânã la patru milioane de persoane cu dizabilitãti, sau persoane cu boli incurabile au venit acolo din diferite pãrti ale lumii pentru a bea aceastã apã de izvor sau pentru a lua si acasã.


Revista Newsweek a publicat un anunt pe data de 9 august 1971 urmãtoarea poveste: O fetitã în vârstã de 3 ani suferea de cancer la rinichi. Desi i-a fost scos un rinichi, boala s-a rãspândit în corp. A slãbit foarte mult, pierzându-si pãrul în urma chimioterapiei. Era foarte palidã. Doctorii credeau cã nu o mai poate salva nici un medicament. Pãrintii ei au dus-o la LLL sã bea apã de izvor, oricum, conditia ei rãmânând neschimbatã. Pãrintii ei rãmãseserã profund dezamãgiti.


Dupã întoarcere, fetita stãtea în pat si mânca niste portocale. Câteva zile mai târziu simptomele au dispãrut si ea si-a recãpãtat sãnãtatea. O pozã cu frumoasa fetitã a apãrut pe prima paginã a revistei. Dupã aceea, acest caz a fost  îndelung discutat de Colegiul medicilor din Scotia. De atunci, au mai apãrut publicatii si imagini despre “Miraculoasa apã de izvor” de la LLL

 Un japonez, doctor în inginerie, Dr. Kazuhiko Asai, a analizat “Miraculoasa apã de izvor” folosind metoda spectrului atomic absorbant si a gãsit cã apa continea Germaniu organic. Bazat pe cunostintele sale, cercetãrile viitoare au fost realizate pe niste plante medicinale chinezesti. S-a gãsit ca Busy Sophora (Sophorae Subprostate rade), Comphrey (Symphyty herba) si Ganoderma Lucidum contin o cantitate mare de Germaniu organic. II. De ce apa, care contine Germaniu organic, face asemenea miracole?

 Compusul de germaniu dizolvat în apã, este diferit de celelalte medicamente. Bazat pe teorii ale fizicii moderne, stiinta medicalã a creat biochimia cuanticã. Corpul uman este compus din microorganisme electrice. Ele au potential electric. Scanãrile undelor creierului sunt folosite pentru a diagnostica diferite boli ale creierului. Se încearcã descoperirea unor diferente de potential electric fatã de un creier sãnãtos.

Atunci când un organism devine disfunctional, potentialul va fi anormal. Unitatea de bazã a potentialului electric este electronul si în corpul uman, ionii de hidrogen sunt electronii influenti.

 Germaniul schimbã potentialul anormal într-unul normal. Pentru cã Germaniu este semiconductor neutru, ceea ce este pecuniar, elementelul activ din mecanismele electronice, electronii acestuia îndepãrteazã rapid alte substante.

Sã luãm celulele canceroase de exemplu. Când acestea se dezvoltã foarte repede, potentialul electric de pe membrana celulei creste. În acest moment, dacã elementele componente ale germaniului se aflã în apropiere, acestea vor urmãri electronii celulelor canceroase, scãzând potentialul cancerului, oprind înaintarea bolii în starea malignã si metastazã.

Oricum, dacã s-ar folosi în biochimie, cum ar fi sistemul de absorbtie, metabolism sau secretie, ar trebui sã se transforme într-un element organic, cu naturã solubilã în apã.


Notã: În 1970, dupã 20 ani de cercetãri, un doctor japonez, Dr Asai a produs germaniu organic solubil în apã si a obtinut drepturile internationale de patent.


 III. Actionând asupra medicamentelor bazate pe oxigen molecular organic favorizeazã dehidrogenarea si cresterea nivelului de oxigen în organism.


 Noi mâncãm pentru a avea energie si pentru a supravietui. Procesul metabolic transformã substantele nutritive pentru a genera energia necesarã organismului. Produsele finale ale acestui proces sunt dioxidul de carbon si hidrogenul. Dioxidul de carbon este expirat si hidrogenul este combinat cu oxigenul inhalat, rezultând apa, care este eliminatã din corp. Pentru a regla aceste pierderi este necesarã o cantitate mare de oxigen.

 Deoarece compusul organic este în strânsã legãturã cu hidrogenul, germaniul are o functie de dehidrogenare, actionând ca o reactie oxigen-hidrogen apoi eliminatã. Aceastã functie favorizeazã folosirea mai productivã  a oxigenului.

 De fapt, germaniul organic poate fi eliminat complet în 20-30 ore sub forma de hidroxil-germaniu.

 Chiar si urmele germaniului vor fi eliminate, asa cã nu este toxic pentru organism (bazat pe experimente animale).

 Analizele dupã consumul de germaniu organic au arãtat faptul cã volumul de oxigen din organism a crescut semnificativ.Alte concluzii:

1. Scãderea vâscozitãtii sângelui si catifelarea pielii.

2. Din cauza nivelului crescut de oxigen, creste capacitatea de concentrare si dispare senzatia de obosealã

3. Fãrã cãscat

4. Vindecã rapid otrãvirea cu monoxid de carbon

5. Creste circulatia în extremitãti

6. Eficient în cazurile de atac cerebral, crescând oxigenul în creier.

7. Un somn adânc si linistit.

Ca de exemplu, sobolanii albi au fost expusi la radiatii pânã când globulele albe si rosii din sânge s-au redus cu 50 %. Au fost apoi injectati cu o solutie care continea germaniu organic. Dupã 2 sãptãmâni, numãrul de globule albe si rosii era complet refãcut, mai mult, desi mãduva oaselor s-a distrus din cauza radiatiilor, ea si-a reluat functiile.


IV. Este importantã mentinerea PH-ului corporal corect. Constituentii acizi conduc la scãderea oxigenului


Toatã lumea stie cã oxigenul este substanta de bazã pentru întretinerea vietii. Este destul de clar cã scãderea oxigenului este în detrimentul corpului uman. Celulele corpului sunt în strânsã legãturã cu oxigenul. Dacã acesta este insuficient celulele vor degenera. Si dacã aceasta se petrece este foarte usor sã se transforme în cancer.


Ce factori produc deficiente de oxigen ?


În primul rând mâncarea. O parte se transformã în substante acide prin descompunere dupã digestie. Dacã se consuma un anumit tip de hranã, consistenta tinde spre aciditate datoritã dezechilibrului dintre acizi alcaline. Boala poate surveni foarte usor. În domeniul medical acest lucru e dovedit.


Dacã sângele are o consistentã acidã, contine prea multi ioni pozitivi de hidrogen. Ionii de hidrogen se combinã cu oxigenul pentru a produce apã. De aici rezultã o scãdere a oxigenului din corp. Din aceste motive consistenta acidã trebuie evitatã.


În al doilea rând starea mentalã a cuiva poate cauza scãderea cantitãtii de oxigen. Atunci când existã o stare nervoasã a corpului iar starea mentalã este instabilã, secretia de hormoni îsi pierde echilibrul, sângele devine acid, toate acestea conducând la scãderea oxigenului si la o stare de boalã.

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.